скоротити кількість простих вуглеводів (солодощів, здоби)
скоротити кількість простих вуглеводів (солодощів, здоби)
сніданок, обід вечеря і декілька перекусів, кожні 2-3 години
вживати в їжу достатню кількість білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінералів
Стежити за збалансованістю харчування: вживати в їжу достатню кількість білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінералів
Нервові перевантаження позначаються на травленні і є основною причиною переїдання
палтус, осетер, сардина, сайра, скумбрія, атлантичний оселедець, мінога, вугор, щука, товстолобик, сом, форель, сьомга, кета, горбуша
дорослий повинен отримувати не більше 6 г солі на добу
Сайт, на який Ви збираєтеся перейти, не перебуває під контролем Abbott Laboratories, і Abbott Laboratories не несе відповідальності за зміст цього сайту або будь-яких додаткових посилань з цього сайту. Abbott Laboratories надає ці посилання тільки для Вашої зручності, і розміщення будь-якого посилання не означає, що Abbott Laboratories підтримує цей сайт або схвалює його зміст.
Чи хочете Ви продовжити і перейти на цей сайт?
Вітаємо на веб-сайті creon.ua. Цей веб-сайт призначено виключно для користувачів з України